|  
  |  
  |  
  |  
  |  
Sök:

Allmänt
Resklar säljer reseprylar till privatpersoner och företag inom Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten att prisändra utan föregående avisering.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och att dina personuppgifter registreras i vårt kundregister. De kunduppgifter som du registrerar kan vi komma att använda i nyhetsbrev och kampanjerbjudanden. Du har alltid möjlighet att avböja fortsatt information från Resklar.

Leveranstid
Leveranstiden för din beställning beräknas utifrån lagerstatus. Normal leveranstid är två till fyra arbetsdagar från det att du lagt din order. Är varan slut på lager så meddelar vi dig det via mail och uppger beräknad leveranstid.

Du får en automatisk orderbekräftelse via mail. Skulle du inte få det är den mailadress du uppgett felaktig. Kontakta oss om du inte fått en orderbekräftelse. 

Vi kan inte garantera att din beställning kommer fram till dig en särskild dag. Vi kan heller inte ersätta dig för en eventuell försening.

Leveranssätt
Vi skickar paketen med postpaket. Om ditt paket beräknas rymmas i din brevlåda skickas det som A-post. Om brevbäraren anser att den ändå inte gör det så lämnas det till Postens serviceställe där du får hämta ut ditt paket. Du kan själv välja om du vill ha avisering via sms eller via pappersavi i brevlådan (levereras samma dag som ditt paket är framme).

Ditt paket når dig normalt dagen efter att det skickats från vårt lager.

Fraktkostnad                                                                                                                                             För kortbetalning tar vi ut en fraktkostnad på 49 kronor på försändelser som väger upp till 1,9 kg. Däröver kostar frakten 89 kronor. För postförskott är kostnaden 109 kronor. Vid order över 1000 kronor levererar vi fraktfritt.

Betalningssätt
Du kan välja mellan postförskott eller att betala med kort. Vid postförskott betalar du då du hämtar ut ditt paket. Väljer du att betala med kort så dras pengarna från ditt konto inom ett dygn från det att du uppgett ditt kontokortsnummer.

Om du har betalat med kort och något i din order avbokas av dig eller oss kommer du automatiskt att få tillbaka pengarna till ditt konto, vanligtvis inom en vecka.

Ångerrätt och retur
Full ångerrätt gäller inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Bifoga en kopia på din följesedel där dina kontaktuppgifter samt ordernummer finns med så vi vet vad returen gäller. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Returporto betalas av kunden.

Returadress är:
Resklar i Sverige AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker

Reklamation
För att reklamera en vara som är felaktig eller defekt ber vi dig att kontakta oss på info@resklar.se. Du får då skicka tillbaks varan på vår bekostnad. Om du vill ha en ny vara skickar vi en till dig. Vill du istället få pengarna tillbaka så gör vi en återbetalning till dig då vi fått den defekta varan i retur.

Transportgaranti
Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det ska du anmäla det till Posten eller Postens representant. Resklar ersätter skadat gods kostnadsfritt samt returkostnad.

Produktgaranti
Alla våra produkter omfattas av garanti enligt konsumentköplagen. Mer om distansavtalslagen och konsumentköplagen hittar du på Konsumentverkets hemsida.


Resklar i Sverige AB, info@resklar.seCopyright © 2008 Resklar. Alla rättigheter reserverade.